Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Rólunk

Asterisk*

Az Asteriskben arra törekszünk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol az élet apró szépségei és örömei állnak a középpontban, és ahol egy időre kiléphetünk a stresszes mindennapokból egy frissítő ital, egy ínycsiklandó fogás révén, és rácsodálkozhatunk a minket körülvevő műtárgyak szépségére.

Az Asterisk egy művészeti és antikvitás gallériát ötvöz egy bisztró-bárral, ahol olasz kávékülönlegességeket és brunch-fogásokat szolgálunk fel, valamint elkalauzolunk a Pán-Mediterrán ízek világába. Mindehhez gondosan válogatott gineket, whisky-ket és egyedi koktélokat kínálunk.

Galériánk régmúlt idők műalkotásait mutatja be: szakértő kézimunkával és művészi odafigyeléssel készült tárgyakat kínál látogatóinknak. A kávézó-bár zsongásában ezek a tárgyak megelevenednek, ismét életünk részévé válnak és megszépítik mindennapjainkat. 

Szeretnénk, ha ebben az egyedi környezetben a vásárlás is emlékezetessé válna, és a kiválasztott műtárgyak otthonod díszei lennének. Így egy nálunk elköltött ebéd vagy vacsora gasztronómiai és művészeti élményt is teremt.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan neves és tehetséges kortárs művészeket képviselhetünk, mint Petri Annemarie, Osnowski Stefan és Dukai István. 

Az „aszteriszk” kis csillagot jelent ógörögül. Egy aszteriszk / csillag (*) lábjegyzetet jelöl a szövegben. A lábjegyzeteknek saját történetük van (legalábbis azoknak, amelyek nem referenciák végtelen hadát jelölik): olyan jelentést hordoznak, amely nem elengedhetetlen része a célratörő fő szövegnek, viszont új irányokkal és kitekintésekkel gazdagítják azt. Hiszünk a zsúfolt, pragmatikus életünk margóján megbúvó apró örömökben, amelyek jelentéktelenségükben is fontosak és meghatározóak testi és lelki jóllétünk megteremtésében, akárcsak a lábjegyzetek egy szövegben.

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Bisztró

Kávézó, Bisztró & Bár

Kevés dolog tölt fel jobban energiával, mint egy finom, autentikus olasz kávé! Válogass friss, változatos süteményeink és harapnivalóink közül, valamint frissítő, hidegen préselt gyümölcslevekkel és ízletes, egészséges smoothiekkal is várunk!

Étlapunkon klasszikus brunch fogásokat találsz, gourmet melegszendvicseket, friss salátákat, házi kenegetőseket és savanyúságokat, valamint gondosan válogatott olasz és francia sajtokkal is kedveskedünk neked. Változatos, szezonális ebéd ajánlatunkat a Mediterráneum sokrétű ízei inspirálják.

Gin&Whisky bárunk élettel tölti meg az Asterisk estéit. Boutique gin és nemes whisky választékunkból kóstolgatva megismerheted a minőségi szesz-lepárlás ősi hagyományát és kifinomult ízeit. Bártendereink örömmel segítenek személyre-szabott Gin&Tonic kombinációk megkomponálásában. Koktéllapunk összeállításánál minden igényre gondoltunk: Gin és whisky alapú klasszikusok mellett kreatív, valódi teával megalkotott koktél-különlegességeket is készítünk.

Gyűjtemény

Gyűjteményünk

Gyűjteményünket szépséges múlt századi műtárgyak alkotják: a bornyitóktól a csillárokig, a hamutálcáktól a kisasztalokig. Hasznos és néha kevésbé hasznos tárgyakat találsz nálunk, melyek gazdagítják otthonod. Az Art Deco korszakra (az 1910-es évektől az 1940-es évekig) összpontosítunk, de megtalálhatók nálunk részletgazdag Art Nouveau kincsek, valamint merész és néha vicces tárgyak 1950-től egészen a nyolcvanas évek végéig. Gyűjteményünket a sokszínű anyaghasználat teszi változatossá: kerámia, üveg, fém, fa, textil és műanyagok.

Látogass el hozzánk és válogass kisebb és nagyobb, életedbe örömet csempésző tárgyunk közül: egyedi vázák, díszes tálak, koktéleszközök, szobrok és könyvtámaszok, lámpák, tükrök, fotelek és sok minden más vár Rád! 

Kizárólag eredeti antik vagy vintage tárgyakkal foglalkozunk, melyek minden teret különlegessé tesznek.

Az Asteriskben különleges szerepet kap a japán művészet; körültekintően megmunkált, igényes japán műtárgyak átfogó gyűjteményét kínáljuk: lakkozott fa, cloisonné (zománcozott) vázák, porcelán és rusztikus kerámia, modern japán fametszetek, valamint antik és vintage japán selymek felhasználásával készült exkluzív díszpárna kollekciónk.

Galériánkban kortárs grafikákat is kiállítunk: Petri Annemarie rézkarcait, Osnowski Stefan fametszeteit és Dukai István szitanyomtatait is megtalálod nálunk.

Hamarosan

webshop hamarosan

Kapcsolat

itt talál minket

H-1053 Budapest, Papnövelde u. 8.

kapcsolat

írjon nekünk

A régiségek és műtárgyak vásárlásával kapcsolatban érdeklődjön további részletekért.

kapcsolat

Bármilyen kérdéssel vagy foglalással kapcsolatban forduljon hozzánk.

érdeklődjön

A régiségek és műtárgyak vásárlásával kapcsolatban érdeklődjön további részletekért.

kövess minket